Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

INSTÄLLT! Creative North Meetup – fotografduon Fond&Fond


Inställt på grund av sjukdom!

_____________________________

Dagens värd: Oh My

Varmt välkommna till Meetup med fotografduon Fond&Fond

Johanna & Magnus Fond tröttnade på Stockholmslivet i Södermalms hipsterkvarter och lämnade därför storstaden för ett friare och mer kreativt liv i Johannas hemstad Piteå. Stress och parkeringsböter har bytts ut mot ny energi i form av skogsvård på den egna gården norr om Jävrebyn varvat med uppdragsfotograferingar på den nya Norrbottensmarknaden. Med i flytten följde parets två småtjejer som nu har en friskare och luftigare tillvaro att se fram emot.

Presentationsbilden är tagen i parets studio under det hårresande Corona(H)årets början mars 2020 då alla uppdrag ställdes in och frisörbesöken var uteslutna.

Anmäl dig nu för att hänga med på denna inspirations-kick!

 

***

I bekräftelsen kommer en zoomlänk till din mailkorg som du kan spara i din kalender. Dagen innan kommer en mailpåminnelse om vår date med zoomlänk. Begränsat antal platser.

Den 17 december sätter du dig till rätta vi datorn med kaffekoppen och loggar in i mötet via zoom. Inspirationen är mellan kl. 14:00-14:40. Möjlighet att ställa frågor i slutet finns.

***

Klustret Creative North bjuder på en föreläsning till alla som jobbar eller studerar inom kreativa och digitala näringar, oavsett om du jobbar på en byrå, frilansar eller på en inhouse- byrå.

Klusterbolag: Anyday, Bricco, Brightnest, Changemaker Educations, Firstly, Formsmedjan, Henson pr, In The Cold, More Digital Studio, Oh my, Samuraj, Sigmar Metodbyrå, Tromb, Vinter och Yours.

Finansiärer är Europeiska regionala utvecklingsfonden, Region Norrbotten, Piteå kommun, Luleå kommun, Boden Business Park, Sparbanken Nord, Luleå tekniska universitet och klusterbolagen.

Evenemang av

Creative North

Datum (första dag)

Datum (sista dag)

Plats

Zoom